Second Generation Nissan Xterra Forums banner

Zapomnij o Bronco, Super Safari

6.7K views 8 replies 7 participants last post by  chevy42083  
#1 ·
Nowy Bronco jest fajny, ale chciałbym, żeby Nissan sprowadził Super Safari do Stanów.
To jeden z niewielu pojazdów, które moim zdaniem byłyby rozsądną alternatywą dla Xterra.
I wygląda całkiem fajnie.
Ma 4,8-litrowy 6-cylindrowy silnik, 5-biegową manualną skrzynię biegów, kierownicę po lewej stronie, napęd 4x4 i zintegrowaną wyciągarkę.

#3 ·
Te są wciąż budowane nowe, ale platforma i pojazd mają w tej chwili kilka generacji. Tak jak budowali Jeepy XJ cherokee w Chinach do 2014 roku, haha.

Zgadzam się jednak, to moja ulubiona wersja Patrola. Najnowsza generacja jest wciąż w pewnym stopniu wydajna, ale ma zbyt krzykliwy styl.

#5 ·
Te wciąż są budowane nowe, ale platforma i pojazd mają w tej chwili kilka generacji. Tak jak budowali Jeepy XJ cherokee w Chinach do 2014 roku haha.

Zgadzam się jednak, to moja ulubiona wersja Patrola. Najnowsza generacja jest wciąż w pewnym stopniu wydajna, ale zbyt krzykliwa w stylizacji
TO odpowiada na moje pytanie. Myślałem, że przeszli na nową generację. Chyba większość krajów to zrobiła.

#6 ·
Mimo że jestem fanbojem Nissana, ludziom zależy dzisiaj na wyglądzie i funkcjach.

Ford Bronco > Patrol Super Safari

Daję temu kilka lat, żeby zobaczyć, co lub czy Nissan w ogóle coś wniesie. Wiem, że i tak skłaniam się ku Bronco, ponieważ wiem, że japońscy producenci wydają się nie być zainteresowani fabrycznymi blokadami przednich kół.