Second Generation Nissan Xterra Forums banner

Discussions Showcase Albums Media Media Comments Tags

1-5 of 5 Results
  1. Electrical
    2011 Xterra Pro-4X, 137k miles - in the past 3 months I have been getting intermittent MAF codes that seem to come and go with no performance issues to speak off. Recently, the orange back lighting of the dash has begun to flicker and this morning, as I was driving 25mph, the electrical power...
  2. Electrical
    So this started a week ago, my 2005 X-terra 2WD was running just fine, and my wife's X-terra developed a cylinder 5 misfire. So I took a coil pack from my X-terra and put into hers for diagnostic reasons, after fixing hers with new spark plugs, I put the coil pack back onto my car. then she...
  3. Powertrain & Driveline
    Hello, So I'm trying to diagnose what's causing my lean condition and code. I'm hoping someone here can run a quick check for me if they have the same vehicle as I do. I am currently checking the MAF sensor and while the engine was at idle I unplugged the wiring clip to the sensor. I've heard...
  4. Powertrain & Driveline
    I have an 07 SE with auto trans with 96k on it. I recently had an issue with rpms dropping low when returning to idle so I replaced the maf. It took care of that issue, but it seemed to have a little throttle lag, but I thought maybe I was just being paranoid. Today I noticed a very slightly...
  5. Powertrain & Driveline
    In my limited knowledge of fuel trims (still learning), I've been trying to find what is causing a reoccurring lean condition P0171 on my '11 Xterra. It is a weird one for a couple of reasons: 1. First code threw, I cleared it, then it came back 2 months and 1500 miles later 2. LTFT/STFT on both...
1-5 of 5 Results
Top