Second Generation Nissan Xterra Forums (2005+) - Reply to Topic
Thread: HEY - Spammers Attacking Site All Over the Place!!! Reply to Thread
Title:
Message:
Trackback:
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now



In order to be able to post messages on the Second Generation Nissan Xterra Forums (2005+) forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










  Additional Options
Miscellaneous Options

  Topic Review (Newest First)
06-14-2019 09:37 PM
Old Navy So AutoGuide signed a contract to do this and they had no idea what they were going to do to our/every ones site?!?

And now we have to wait for a year+ for the "Contract to Spin Out", what ever that means......

Looks like someone needs to be reprimanded!
06-14-2019 02:36 PM
AGAdmin From what I can understand, we are waiting for a contract to spin out. Nothing we can do about them in the mean time

Kevin
06-13-2019 03:17 PM
ZheKing
Quote:
Originally Posted by Old Navy View Post
So it's been a month now and they are still here - What's up !
Was just thinking this. highly annoying. getting adds for some local cajun kitchen now.
06-12-2019 09:21 PM
Old Navy So it's been a month now and they are still here - What's up !
06-12-2019 09:21 PM
Old Navy So it's been a month now and they are still here - What's up !
06-03-2019 12:09 PM
AGAdmin It seems like these are based on the User's IP
Unfortunately, the techs are still figuring this out.

Ed
05-31-2019 02:26 PM
Old Navy Well I thought they were gone, but they are still there, under the surface, in that, when I hit 'F5' continuously, the Spam Link will come back, disappear, come back changed, disappear, come back with 2 or 3 linked posts, ect.....
05-27-2019 11:16 AM
AGAdmin As noted, this is still being looked into.

- JB
05-26-2019 09:19 PM
Dyno992
Quote:
Originally Posted by Airmapper View Post
Then they must be ad's showing up just for paying members. My forum areas look normal. No Mazda threads at all.
I'm with you on this. I don't have a supporting membership but I don't see what ON is talking about. I don't get pop ups either. I do get ads on the sides but nothing that plays sound or pops up or anything stupid like that. Just auto insurance ads, nissan ads, etc. Nothing intrusive though.

idk if it's because I use safari or what though?
05-25-2019 04:17 PM
Longboardr This helps

https://noscript.net/getit
This thread has more than 10 replies. Click here to review the whole thread.

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome