Second Generation Nissan Xterra Forums (2005+) - Reply to Topic
Thread: Driver-side Speakers Dead? Reply to Thread
Title:
Message:
Trackback:
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now



In order to be able to post messages on the Second Generation Nissan Xterra Forums (2005+) forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










  Additional Options
Miscellaneous Options

  Topic Review (Newest First)
05-16-2019 10:30 PM
Riddlefox To be honest, it's been out for about a year now, and I finally just got around to fixing it. I can't remember exactly, but I think it just failed abruptly.
05-16-2019 10:32 AM
slightlywicked76 Was it going in and out prior to failure? Mine does that sometimes and Iím wondering if it is the amp. Same year and model.
05-15-2019 10:01 PM
Riddlefox If anyone needs this in the future - replacing the amp fixed the problem.
04-21-2019 10:03 PM
Riddlefox
Driver-side Speakers Dead?

I have a 2012 Pro-4X, with the Rockford Fosgate system. Recently, all of the driver side speakers died (including the under-seat subwoofer), simultaneously. I've checked the balance/fade settings, and everything is zeroed out. I've checked the fuse boxes under the hood and by the passenger's knee area, and no blown fuses.

I thought I read something that stated that the amps were prone to failing in a way that would cause this, but can't find that post again. What's the best way to troubleshoot this? Replace the amp? Take somewhere and let them deal with it? (I don't have a multimeter to trace connections, and would have no idea what I was doing with one anyways).

Thanks for any help!

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome